A tűzoltóautók hátsó fecskendőterében telepített külső kezelők az eddigi tapasztalatok  szerint gyakran vannak kitéve direkt vízhatásnak. Ez könnyen beázásukat és ezzel végzetes kommunikációs hibát eredményez.  Ugyanígy veszélyeztetettek a hajókba szerelt mobil rádiók kezelői. Ennek kiküszöbölésére készítettük el rozsdamentes saválló acél és UV stabil  szilikon-fólia felhasználásával  a kiemelkedő minőségű AquaJet vízzáró dobozt. Valamennyi alkatrésze, gumitömítések, tömszelencék, rögzítő csavarok,  helyfenntartó elemek gondosan úgy kerültek kiválasztásra hogy egyenként is  garantáltan víznek ellenálló anyagokból és technológiákkal készüljenek. A vízálló dobozba mi építjük be a Felhasználók által részünkre eljuttatott külső  kezelőt a kívánt variációk szerint  / egy vagy két vezeték kivezetés, rögzítő fülek  helyzete  - a szerekben rendelkezésre álló hely alapján / minden elemét és az összeszerelt egységet is teszteljük. ezt követően az AquaJet semmilyen karbantartást nem igényel és biztosítja a  zavartalan kommunikációt –  így az eredményes feladat végrehajtást. Esetleges  sérülése esetén szakszervízünkben gyorsan és egyszerűen cseréljük a szükséges  elemeket. Összességében egy igen gyakorlatias és költséghatékony eszköz a külső kezelők  védelmére, amely kesztyűben is könnyen kezelhető, teljes funkcionalítású rádiót  eredményez. Kérem húzza az egeret a képre Ezzel a megoldással az alábbi előnyökhöz jutott a Felhasználó: biztos kommunikáció a fejegységet védi a víztől, és így nem szakadhat meg a kommunikáció kesztyűben is kezelhető marad a rádió nem igényel karbantartást gyárival megegyező ellenőrzött minőség ideális megoldás vizes helyeke, tűzoltószer, hajó, csónak stb.
Társaságunk folyamatos munkakapcsolatban áll valamennyi TETRA Felhasználói  csoporttal és ez az együttműködés ösztönöz bennünket arra hogy a felmerülő  problémákra közösen találjuk meg a lehető legoptimálisabb megoldásokat.  Kis cégként fejlődésünk és sikerünk egyik alappillére az innovatív szemlélet  - a gyors és  kreatív helyzetfelismerés és az önálló tervezés és kivitelezés. Ennek érdekében  folyamatosan fejlesztjük ismereteinket és gépparkunkat.  Az alábbiakban eddigi legsikeresebb megoldásainkat mutatjuk be Önöknek 
INNOVÁCIÓ LENÁR
az innovatív megoldások szállítója...
Kezdőlap Kezdőlap Termékeink Termékeink Hivatásosoknak Hivatásosoknak Kapcsolat Kapcsolat Relax Relax AQUAJET Mobil Gateway ADR 100 Smart Office Motoros sisakszett Aquajet Együtt a Felhasználókkal:
Rádióterminálok,  Társaságunk 2006-tól aktívan vesz részt a TETRA technológia népszerűsítésében és fejlesztésében. 2009-től látjuk el az EADS  rádiók kereskedelmi  képviseletét.
Rádió tartozékok,  Régiónkban a legnagyobb tapasztalattal és  termékkínálattal állunk a Felhasználók  rendelkezésére. (beszélőkészletek, töltők,  hordtokok, akkumulátorok, antennák,  stb...)
Speciális táskák és konténerek, Ipari alkalmazásra, katonai és rendvédelmi szerveknek, katasztrófa-helyzetekben és extrém körülményekre.
Bővebben
Bővebben
Bővebben
A Felhasználók szolgálatában.
2011 © minden jog fenntartva LENAR
Aquajet
Lenar; TETRA terminal; SEPURA javitas; TETRA kiegészítők; EADS terminálok; THR 880, EADS, SEPURA, SRG, CAPE, BLN4