Túlélőtáskák Fejlesztéseink Alkalmazási példák ...és amit kibírtak Újdonság A Felhasználók szolgálatában.
katalógus letöltése
Segítünk a választásban: Kérem tekintse meg termékeink széles választékát, ha kérdése merülne fel,  vagy további információra lenne szüksége kézséggel állunk rendelkezésére.  Egyedi igényekre is találunk megoldást. A szakterületét érintő leggyakrabban alkalmazott eszközök kiválasztásához  ajánljuk elektronikus katalógusainkat, ahol részletesebb leírást talál. 
Levelezési címünk: Lenár Jagd Betéti Társaság 3980 Sátoraljaújhely, Benczúr utca 8.
Telefonos elérhetőségeink: Dr. Lenár György ügyvezető +36-70-395-7509 Nagy Anikó kereskedelmi asszisztens +36-70-395-7510 Telefax:   +36-49/999-624
internetes elérhetőségünk:
Elérhetőségeink
Társaságunk magyarországi képviseletként ez év júniusában kezdte meg a  speciális táskák és konténerek forgalmazását. Egyelőre sajtóanyagaink  csak angol nyelven érhetők el - fordításuk folyamatban van.  Kérem kattintson az aktív mezőre és tekintse meg katalógusunkat.  Természetesen az abban szereplő valamennyi technikai eszköz már  raktárkészletünkből rendelhető, további információkkal szívesen állunk  rendelkezésükre. Az itt következő képes bemutató remélhetőleg segíti Önt megtalálni azt a  méretet, formát és színt amire szüksége van. További részletekért kérem kersse Társaságunkat - készséggel állunk  rendelkezésére : )
katalógus letöltése
Speciális táskák és dobozok:
SPECIÁLIS TÁSKÁK LENÁR EADS - SEPURA - MOTOROLA RÁDIÓKHOZ
alapítva 1998
az innovatív megoldások szállítója...
Kezdőlap Kezdőlap Hivatásosoknak Hivatásosoknak Innováció Innováció Kapcsolat Kapcsolat Relax Relax ...és amit kibírtak
Lenar; TETRA terminal; SEPURA javitas; TETRA kiegészítők; EADS terminálok; THR 880, EADS, SEPURA, SRG, CAPE, BLN4