LENÁR Túlélőtáskák Fejlesztéseink Alkalmazási példák ...és amit kibírtak Újdonság A Felhasználók szolgálatában.
Kérem tekintse meg termékeink széles  választékát, ha kérdése merülne fel, vagy  további információra lenne szüksége  kézséggel állunk rendelkezésére. Egyedi igényekre is találunk megoldást.  A szakterületét érintő leggyakrabban  alkalmazott eszközök kiválasztásához  ajánljuk elektronikus katalógusainkat, ahol  részletesebb leírást talál.
Tovább a katalógusainkhoz
Levelezési címünk: Lenár Jagd Betéti Társaság 3980 Sátoraljaújhely, Benczúr utca 8.
Telefonos elérhetőségeink: Dr. Lenár György ügyvezető +36-70-395-7509 Nagy Anikó kereskedelmi asszisztens +36-70-395-7510 Telefax:   +36-49/999-624
internetes elérhetőségünk:
Egy eszköz élettartamának növelése és  működőképességének fenntartása nagyon  fontos szempont az üzemeltetők számára. Extrém körülmények közötti használatra,  szállításra és tárolásra ajánljuk figyelmükbe táskáinkat és speciális dobozainkat.   Az Explorer táskák már bizonyították  alkalmasságukat különböző szélsőséges  időjárási viszonyok között is. 
Elérhetőségeink Hasznos tippek Segítünk a választásban
Társaságunk magyarországi képviseletként ez év júniusában kezdte meg a  speciális táskák és konténerek forgalmazását. Egyelőre sajtóanyagaink  csak angol nyelven érhetők el - fordításuk folyamatban van.  Kérem kattintson az aktív mezőre és tekintse meg katalógusunkat.  Természetesen az abban szereplő valamennyi technikai eszköz már  raktárkészletünkből rendelhető, további információkkal szívesen állunk  rendelkezésükre. Az itt következő képes bemutató remélhetőleg segíti Önt megtalálni azt a  méretet, formát és színt amire szüksége van. További részletekért kérem kersse Társaságunkat - készséggel állunk  rendelkezésére : )
katalógus letöltése
Speciális táskák és dobozok:
SPECIÁLIS TÁSKÁK LENÁR EADS - SEPURA - MOTOROLA RÁDIÓKHOZ
alapítva 1998
az innovatív megoldások szállítója...
Kezdőlap Kezdőlap Hivatásosoknak Hivatásosoknak Innováció Innováció Kapcsolat Kapcsolat Relax Relax Fejlesztéseink
Lenar; TETRA terminal; SEPURA javitas; TETRA kiegészítők; EADS terminálok; THR 880, EADS, SEPURA, SRG, CAPE, BLN4