Társaságunk folyamatos munkakapcsolatban áll valamennyi TETRA Felhasználói  csoporttal és ez az együttműködés ösztönöz bennünket arra hogy a felmerülő  problémákra közösen találjuk meg a lehető legoptimálisabb megoldásokat.  Kis cégként fejlődésünk és sikerünk egyik alappillére az innovatív szemlélet  - a gyors és  kreatív helyzetfelismerés és az önálló tervezés és kivitelezés. Ennek érdekében  folyamatosan fejlesztjük ismereteinket és gépparkunkat.  Az alábbiakban eddigi legsikeresebb megoldásainkat mutatjuk be Önöknek 
A Felhasználók felvetették, hogy olyan megoldásra lenne szükségük, ahol a rádiót nem  kell külön beszerelni a gépjárműbe, vagy egy épületbe, védetten mégis hordozható  kivitelben van rá szükség.  A kérésnek megfelelően kifejleszettünk egy olyan megoldást, amelynél speciális dobozba  szereltük a SEPURA mobilrádiót, a megfelelő kivezetésekkel láttuk el a dobozt. Így a rádió  működtetéséhez, az antennát, valamint a tápvezetéket kell csatlakoztatni és már is  működőképes a rádió.  Ezzel a megoldással az alábbi előnyökhöz jutott a Felhasználó: biztosabb kommunikáció  a mobilrádió gatewayként is üzemeltethető  a mobilrádió DMO repetear-ként is üzemeltethető  egyszerű telepítés extrém körülmények között is üzemeltethető  ideális megoldás pl. nemzeti parkokban, vízügyi szakembereknek (autóban,  objektumban, rohamcsónakban egyaránt)  katasztófahelyzetben ideiglenesen is beépíthető gépjárművekbe,  vízálló kivitel esetén akár csónakba, illetve hajóba is telepíthető 
A lenti képen a speciális dobozokba beépített rádiók változatait láthatják. 
INNOVÁCIÓ LENÁR
az innovatív megoldások szállítója...
Kezdőlap Kezdőlap Termékeink Termékeink Hivatásosoknak Hivatásosoknak Kapcsolat Kapcsolat Relax Relax MOBIL GATEWAY
Rádióterminálok,  Társaságunk 2006-tól aktívan vesz részt a TETRA technológia népszerűsítésében és fejlesztésében. 2009-től látjuk el az EADS  rádiók kereskedelmi  képviseletét.
Rádió tartozékok,  Régiónkban a legnagyobb tapasztalattal és  termékkínálattal állunk a Felhasználók  rendelkezésére. (beszélőkészletek, töltők,  hordtokok, akkumulátorok, antennák,  stb...)
Speciális táskák és konténerek, Ipari alkalmazásra, katonai és rendvédelmi szerveknek, katasztrófa-helyzetekben és extrém körülményekre.
Bővebben
Bővebben
Bővebben
Mobil Gateway ADR 100 Smart Office Motoros sisakszett Aquajet A Felhasználók szolgálatában.
2011 © minden jog fenntartva LENAR
Együtt a Felhasználókkal: Mobil Gateway
Lenar; TETRA terminal; SEPURA javitas; TETRA kiegészítők; EADS terminálok; THR 880, EADS, SEPURA, SRG, CAPE, BLN4