Rádióterminálok,  Társaságunk 2006-tól aktívan vesz részt a  TETRA technológia népszerűsítésében és  fejlesztésében. 2009-től látjuk el az EADS   rádiók kereskedelmi képviseletét. 
Rádió tartozékok,  Régiónkban a legnagyobb tapasztalattal és  termékkínálattal állunk a Felhasználók  rendelkezésére. (beszélőkészletek, töltők,  hordtokok, akkumulátorok, antennák,  stb...) 
Speciális táskák és konténerek, Ipari alkalmazásra, katonai és rendvédelmi szerveknek, katasztrófa-helyzetekben és extrém körülményekre.
Bővebben
Bővebben
Bővebben
Cégünk története és filozófiája:  dr. Lenár György vagyok, - kérem engedje meg hogy figyelmébe ajánljam  TETRA kiegészítőinket.  Cégünk 1998-óta elismert Nemzetközi Vadászatszervező Irodaként működik.  E téren szerzett kapcsolataink és tevékenységi körünk folyamatos bővítésének eredménye ez a terméklista. Célunk, hogy olyan magas minőségi színvonalú kiegészítőket forgalmazzunk, amelyek a TETRA felhasználók gyakorlati igényeinek alapján tervezve és a sokféle igénybevételi módnak eleget téve eredményesen segítik a kommunikációt. Ahol kell robusztusak és strapabírók, máshol éppen kis helyen és láthatatlanul töltik be szerepüket. Elvárásaink, -akárcsak az Önöké – határozottak, nem a kompromisszum, hanem az igények minél teljesebb körű kielégítése hívja életre a funkció és a design egységét.  Kérem tekintsék meg megújult honlapunkat, ha az ott találtak egybevágnak elképzeléseikkel, felkeltik érdeklődésüket, vagy ha valami hasonlót keresnek, jelezzék! Hiszen nem minden az, ami itt szerepel - folyamatosan szélesedik kínálatunk, új beszerzési lehetőségek és új tartozékok integrálódnak egybe egy-egy kiadványban, a szerkesztés lezárulta pedig csak a katalógus formába öntésének végét jelzi. Dinamikus világunkban a fejlődés és a megújulás pedig egyre új távlatokat nyit. Tradícionális alapokon nyugvó cégünk elkötelezett híve a megrendelőre fókuszált, személyre szabott szolgáltatásnak, célkitűzésünk nem kevesebb, hogy amikor Önök felmérik igényeiket, mi ott legyünk.
TETRA TARTOZÉKOK LENÁR EADS - SEPURA - MOTOROLA RÁDIÓKHOZ Kezdőlap Kezdőlap Termékeink Termékeink Médiatár Médiatár Galéria Galéria Relax Relax Elérhetőségeink
Levelezési címünk: Lenár Jagd Betéti Társaság 3980 Sátoraljaújhely, Benczúr utca 8.
Telefonos elérhetőségeink: dr. Lenár György ügyvezető +36-70-395-7509 Nagy Anikó kereskedelmi asszisztens +36-70-395-7510
E-mail:
Budapesti telephelyünk elérhetősége: 1139 Budapest, Frangepán utca 12-14. Előzetes egyeztetést követően állunk rendelkezésére.
Telefax: +36-49/999-624
Góbor Zoltán informatikai szakreferens +36-70-395-7511
Takács Gergő értékesítési szakreferens +36-70-532-4538
A Felhasználók szolgálatában.
2014 © minden jog fenntartva LENAR
Keressen bennünket
Készséggel állunk rendelkezésére
alapítva 1998
az innovatív megoldások szállítója
Lenar; TETRA terminal; SEPURA javitas; TETRA kiegészítők; EADS terminálok; EADS; SEPURA; MOTOROLA; rádiókhoz Tokok, övcsipeszek