Akusztikus készletek, Ipari alkalmazásra, katonai és rendvédelmi szerveknek,  katasztrófa-helyzetekben és extrém körülményekre. 
Övcsipeszek és övtáskák Általános és speciális feladatokhoz kínálunk eredeti  LENAR™ és PETER JONES gyártmányú megoldásokat.   Az erős, UV stabil billentyűzet és kijelzővédő fólia a  lehetővé teszi a terminál kezelését, egyúttal hatékonyan  védi a terminált a portól, fröccsenő víztől és a mechanikai  ártalmaktól.
Tovább
Tovább
1,2,3 vezetékes készletek - LRK sorozat Kézibeszélők Motoros sisakkészletek Gége és koponyamikrofonos készletek Egyebek
Antennák Rádió és gépjármű antennák igény szerint. A rádiókommunikáció egyik alapfeltétele a jó antenna,  természetesen minden körülmények között. Lehet  egyszerű TETRA antennától a kombinált, vagy rejtett  antennákig. 
TETRA TARTOZÉKOK LENÁR
az innovatív megoldások szállítója...
Kezdőlap Kezdőlap Hivatásosoknak Hivatásosoknak Innováció Innováció Kapcsolat Kapcsolat Relax Relax
Segítünk a választásban: Kérem tekintse meg termékeink széles  választékát, ha kérdése merülne fel, vagy  további információra lenne szüksége kézséggel  állunk rendelkezésére. Egyedi igényekre is találunk megoldást.  A szakterületét érintő leggyakrabban  alkalmazott eszközök kiválasztásához ajánljuk  elektronikus katalógusainkat, ahol részletesebb  leírást talál.
Tovább a katalógusainkhoz
Akkumulátorok és töltők Társaságunk 2006-óta forgalmaz CAPE™  akkumulátortöltőket, eddig közel 800 db 6+6-os és több  mint 1700 db 1+1-es töltőnk van használatban  Magyarországon.  Jelenleg a teljes EADS THR 880i  kézirádió állományt a mi töltőink töltik, a forgalmazáson túl  1 év garanciával és magyarországi márkaszervízzel  rendelkezünk. Ezen felül javítjuk és becseréljük a  meghibásodott Sepura gyári töltőket is.  
Tovább
TERMÉKKATALÓGUS 2014
Tovább
WeTech akkumulátortöltők Társaságunk 2012.  március 1.-től megkezdte a WETECH  gyártmányú professzionális töltők forgalmazását  Magyarországon. Ezek a töltőegységek masszív, megbízhatóságukról  elhíresült  eszközök, gyakorlatilag valamennyi német  TETRA Felhasználó szervezet ilyen típusokkal lett ellátva.
Elérhetőségeink
Levelezési címünk: Lenár Jagd Betéti Társaság 3980 Sátoraljaújhely, Benczúr utca 8.
Telefonos elérhetőségeink: dr. Lenár György ügyvezető +36-70-395-7509 Nagy Anikó kereskedelmi asszisztens +36-70-395-7510 Góbor Zoltán informatikai szakreferens +36-70-395-7511 Takács Gergő értékesítési szakreferens +36-70-532-4538
E-mail:
Budapesti telephelyünk elérhetősége: 1139 Budapest, Frangepán utca 12-14. Előzetes egyeztetést követően állunk rendelkezésére.
Telefax: +36-49/999-624
A Felhasználók szolgálatában
2014 © Minden jog fenntartva LENAR
Lenar; TETRA terminal; SEPURA javitas; TETRA kiegészítők; EADS terminálok; TETRA Rádiótartozékok, Sepura, EADS